Customer Experiences

Jom baca dan dengar sendiri apa kata mereka yang dah bina website dengan kami. Usah pening kepala lagi, untuk bina website serahkan pada team kami dan anda boleh fokus buat kerja lain.

Jualan 100% Website Yang Buat. Tak Perlu Hire Team Sale Lagi

Sebelum ni guna WhatsApp closing satu persatu. Memang leceh. Closing rate pun susah nak konsisten. Nak tambah kos ads pun takut tak cukup tangan..

Lepas buat website Ecommerce dengan Normline, jualan 100% website yang buat. Tak perlu ambil team sale lagi dah.

Myra Hasbulah

Founder Calawo

Customer Oder & Bayar Sendiri. Kita Tunggu Payment Masuk Je.

Team Normline siapkan salespages saya dalam masa 5 hari. Tak sangka boleh siap cepat. Design pun cantik ikut apa yang kita nak.

Senang dah ada website ni customer oder & bayar sendiri, kita tunggu payment masuk je.

Saiful Bahri Yusof

Founder LetsQurban

Website Naikkan Kredibiliti Brand Di Google

Cabaran sebelum ni ramai prospek tanya apa website kami sebab they all nak tahu servis apa yang kami provide..

Bila dah ada website ni, senang client nak dapatkan info pasal servis kami secara tak langsung naikan kredibiliti & visibiliti brand di Google

Ahmad Fareez

Manager Accurate Digital Services

Website Siap Dalam Masa Yang Cepat, Kos Berpatutan, Design Cantik

RATING :
5/5

NAMA : Khairul Zhafran

BRAND : Agent BulanBintang

INDUSTRI : Fashion & Pakaian

DESCRIPTION : Tuan Khairul Zhafran adalah seorang usahawan yang menjadi agent kepada BulanBintang dengan menjual koleksi baju raya. Beliau mahu proses jualan berjalan secara automatik 24jam sehari sepanjang Ramadhan.

Dengan bantuan team Normline, kami binakan satu website jenis Ecommerce dan dan jualan dapat dihasilkan terus melalui website 100% tanpa perlu layan whatsapp lagi.